Wie zijn wij

Limbo bv, opgericht in 1998, is uitgegroeid tot een dynamische vastgoedmakelaar met een grote lokale ervaring in de regio Lommel en omgeving. Dankzij deze ervaring en beroepskennis van de immomarkt streven wij er naar u deskundig bij te staan met zorg en aandacht, in een persoonlijke sfeer.

Als makelaar zijn wij ons bewust van de draagwijdte die een vastgoedbeslissing met zich meebrengt, maar ook van de mogelijk onvoldoende kennis op juridisch, fiscaal en commercieel niveau waarin de (ver)koper of (ver)huurder zich soms bevinden.

In beide gevallen garanderen wij u door onze professionele en integere aanpak de beste oplossing voor uw vastgoedtransactie.

 

      

Als zaakvoerder en erkend vastgoedmakelaar (BIV 500189) ben ik al meer dan 20 jaar actief in de vastgoedwereld waar ik elke dag met veel plezier en passie mijn kennis en ervaring ten dienste stel van de mensen.

Geboren in Aalst (Oost-Vl) en na omzwervingen in Gent en Leuven in Lommel verzeild waar ik met veel enthousiasme deelneem aan het professioneel, sociaal en sportief leven. In mijn vrije uren ben ik graag actief bezig met sporten; zo kan je me wel eens terugvinden op mijn racefiets of in de sportschool.

Gsm : 0496/166 339 – Email : joris@limbo.be

 

Als zaakvoerder van Long Avenue (interieurzaak) te Lommel ben ik een aantal jaren geleden in het vastgoed terecht gekomen; in eerste instantie heb ik me gespecialiseerd in het Spaans vastgoed via mijn eigen zaak ‘White Dreams Invest’. 

Deze sector is echt mijn roeping. Met Limbo vastgoed wil ik graag, ook in Lommel en omgeving, mensen bijstaan in het realiseren van hun droom. Ik sta graag dicht bij de mensen om hun woonverhaal te aanhoren en hen hierbij zo gepast mogelijk bij helpen. Als gewezen sportleerkracht ben ik graag sportief bezig met lopen, skiën en fitness om zo elke dag weer fris voor jullie klaar te staan.

Gsm : 0472/047 633 – Email : kristof@limbo.be

 

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 500.189 (Erkend in België) - Van Schuylenbergh Joris
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.161.012)