Terug naar overzicht

Ref. Lommel, Blekerijstraat 9

Gelijkvloers 2-slaapkamer appartement met mooi terras

Gelegen in één van de meeste gegeerde residenties van Lommel, langsheen de Norbert Neeckxlaan, Residentie 'Oase', op wandelafstand van het dorpsplein, kortbij alle voorzieningen zoals winkels, cultureel centrum, stadhuis en andere voorzieningen, 2-slaapkamerappartement met fraai terras en uitzicht op vijverpartij.
Deze residentie is heel geliefd omwille van de perfecte harmonie tussen de bewoners die onder meer zorgen dragen voor het piekfijn onderhoud van de gemeenschappelijke delen en het organiseren van een jaarlijkse barbecue en nieuwjaardrink.

Het betreft hier een gelijkvloers appartement met rechtstreekse toegang te bereiken vanuit een fraai aangelegd binnenplein met vijverpartij. Het appartement is ruim van opzet met goede indeling en zongerichte oriëntatie. 

INDELING
. inkomhal met toiletruimte (voorzien van hangcloset) - vestiaire met inbouw maatwerkkasten - badkamer (voorzien van ligbad, douchecabine en dubbele wastafel) - was- en stookplaats (nieuwe cv-ketel) - 2 goede slaapkamers - zit- en eethoek met toegang naar het overdekt terras - goed uitgeruste keuken (keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast) - berging
. overdekt terras met vrij zicht
. autostaanplaats en kelder in de ondergrondse verdieping

Benieuwd naar dit fijne appartement?
Wenst u advies omtrent uw eigen woning?
Graag plan ik met u een afspraak in om mijn expertise met u te delen, steeds tot uw dienst!