Nieuwe projecten

RESIDENTIE 'IL MONTE'

Adelberg 66-68
3920 LOMMEL

Stijlvolle appartementen gelegen aan de randweg centrum Lommel. Vloerverwarming is standaard voorzien en koper heeft ruime keuze in afwerkingsmaterialen (keuken, badkamer, vloeren) en er worden hiervoor ruime budgetten voorzien. Uiteraard is dit ook een energiezuinig appartement waarbij gewerkt wordt met de beste thermische en akoestische isolatiematerialen. Dit appartement wordt uitgerust met zonnepanelen.

RESIDENTIE 'OP DEN BERG'

Lepelstraat 144
3920 LOMMEL

Gelegen aan de stadsrand modern en kwaliteit nieuwbouw appartementen met mooie woonoppervlakte. Vloerverwarming is standaard voorzien; klant heeft keuze in afwerkingsmaterialen. Uiteraard is dit ook een energiezuinig project E-peil 60 waarbij gewerkt met de beste thermische en akoestische isolatiematerialen.

PROJECT HOOGE STEDEN

Doorgangsweg
3920 LOMMEL

Gelegen in een rustige straat nabij het centrum 1,2 of 3 slaapkamer appartementen. Deze appartement worden afgewerkt met hoogwaardige materialen en koper heeft ruime keuze in afwerkingsmaterialen (keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren) en hiervoor zijn ruime budgetten voorzien. Uiteraard is dit een energiezuinig appartement EPB: EP 45 waarbij gewerkt wordt met de beste akoestische en thermische isolatiematerialen. Vloerverwarming is standaard voorzien. Ondergrondse autostaanplaats en berging b...
Pagina 1 van 1 [3 zoekertjes]